Premis

Que grite hasta que ella, la chica que espera, finalmente levante la cabeza

El resultat de la votació pública realitzada fins a les 24:00 h del dia 13 de febrer de 2018, ha donat com a guanyadora del concurs, el microrelat titulat y que el viento nos lleve, signat sota el pseudònim de sambayón. Aquí el teniu:

Dile que, si algo la incomoda, se queje, grite. Que grite hasta que se le corte la voz y se le hinchen las venas de la frente. Hasta que los vecinos cierren sus ventanas y los amantes se incomoden en su abrazo. Que grite hasta que sus ojos se llenen de sangre y sus pulmones se vacíen de aire. Que grite con la angustia de una niña perdida en una calle desconocida. Que su grito resuene en la habitación que dejó vacía al otro lado del océano. Que aúlle, como los perros que lanzan al aire sus penas. Que grite hasta que esa joven que espera el autobús sienta un escalofrío que le recorra toda la espalda, una electricidad que le erice cada pelo de su cuerpo. Que grite hasta que ella, la chica que espera, finalmente levante la cabeza.

salsa sambayón 😉

Ens els propers dies ens posarem en contacte amb l’ autora per convidar-la a recollir el seu premi a la cerimònia del dia 9 de març.

Moltes gràcies a tots els escriptors i  les escriptores. I moltes gràcies a tots els que heu votat i…

Felicitats sambayón!!!! Ja ens donaràs la recepta… Nyam! Nyam!

Un comentari

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *