Coincidint amb el bicentenari del naixement de la més jove de la família literària de les Bronte enguany proposem un microconcurs que juga a partir d’una de les seves obres més emblemàtiques: La llogatera de Wildfell Hall.
Des del concurs literari Relats En Femení volem donar a veu a totes les dones que vulguin jugar amb nosaltres i posar l’altaveu a les escriptores que en el seu temps es van atrevir a creuar la línia i escriure i publicar obres que travessen els temps i que avui en dia encara ens ressonen.
Caldrà que presenteu un text (de màxim 140 paraules) entre el 2 i el 26 de gener que comenci amb la mateixa frase que inicia el llibre, tot un repte!

“La meva mare havia fet tot els possibles per persuadir-me que jo era capaç de grans proeses; però el meu pare, que creia que l’ambició era el camí més segur cap a la ruïna i el canvi una paraula equivalent a destrucció, no parava atenció a cap pla per millorar la meva condició o la dels meus semblants”

“Mi madre habría hecho todo lo  posible para persuadirme de que yo era capaz de grandes proezas; pero mi padre, que creía que la ambición era el camino más seguro hacia la ruina y el cambio una palabra equivalente a destrucción, no hubiera prestado atención  a ningún plan para mejorar mi  condición y la de mis semejantes.”

Les propostes s’han de lliurar a través del formulari que trobareu al bloc premirelatsenfemeni.cat, completant tots els camps obligatoris d’aquest.
Esperem que us engresqui la proposta tant com a nosaltres i us deixeu endur per la saviesa i el romanticisme d’una novel·lista que ens remou i ens fa vibrar.
Molta sort!