Premis

MICROCONCURS: Heu decidit que…

 

…el microrelat ‘La mirada de l’avi’, signat per Scarlett, sigui el guanyador de la 3a edició del Microconcurs. Si no l’heu llegit encara, aquí el teniu:

 

La tremolor em sondrolla per dins, però la meravellosa flassada de l’àvia m’acarona el cos i amb la semi inconsciència que m’envolta per la febre alta, em deixo portar… Els pensaments volen enrere, quan la innocència ens feia irrompre al bell mig de qualsevol situació, i ens trobàvem cares serioses i la mirada de l’avi, que sense paraules ens deia: tranquils vailets. Un dia va haver-hi un retrobament especial: la germana petita del pare, a qui no vèiem des de feia molt temps. Era una tieta especial, que va marxar a Suïssa per estudiar francès amb el coratge que et dona tenir 20 anys i voler conèixer món. Quan enjogassats vàrem irrompre a la sala i la vàrem veure, tot va ser diferent. Recordo la cara de felicitat de l’àvia i la mirada de l’avi, que sense paraules, ens deia: jo també soc feliç.

 

En aquest microconcurs, una de les activitats al voltant del concurs Relats en Femení, la decisió es pren per votació popular mitjançant el qüestionari online obert fins dimarts 5 de febrer. Aquest ha estat el microrelat més votat.

Felicitats Scarlett !!!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *