Relats Curts

Molt a celebrar!

Aquesta 23a edició de Relats en Femení tenim molt a celebrar!

S’han presentat 340 relats! Gràcies a totes les participants! Ara és el torn del jurat, que enguany està format per l’Irene Pujadas, escriptora; la Susana Vallejo, escriptora; l’Elena González, llibretera de la Tòmiris Llibreria; la Montserrat Vila de l’ AVV Sagrada Família;  l’Eduard Corbella, conseller del Districte de l’Eixample; la Carolina Tejón, directora del Centre Cívic Sagrada Família i l’ Angelina Cabré, directora de la Biblioteca Sagrada Família

El workshop de Slammers, un any més, ha tornat a ser un èxit. Vam exhaurir places a poques hores d’obrir la convocatòria i estan gaudint del taller tretze persones guiades per la Crisal, Pablowski, Jose Luis i Elisabet de Poetry Slam Barcelona. Podreu veure el resultat del seu treballa a la mostra Slammers en acció (el dijous 2 de març a les 20 h a la sala d’actes del Centre Cultural Sagrada Família) que esperem sigui una gran festa.

La  nostra admirada Dora Cantero, actriu, titellaire i dramaturga, ha preparat una preciosa exposició amb motiu del Premi de Relats Curts – Relats en Femení i de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Podeu visitar la mostra “Lo que no sabía que sabía” fins al  8 de març a la sala d’exposicions del Centre Cultural Sagrada Família. Trobareu càpsules poètiques audiovisuals a partir de l’activitat onírica i la poesia visual, com per exemple “Frozen”. Joc i poesia en estat pur, amb acompanyament musical de Joan Bramon.

Moltes celebracions per la gran celebració: el lliurament de premis que realitzarem el dilluns 6 de març a les 19 hores. Coneixerem les guanyadores d’aquesta 23a edició i brindarem per la creativitat i l’art de l’escriptura signada per dones en una cerimònia conduïda per les actrius de la companyia Les Fugitives i la cantautora Mar Rodríguez Ten.

Xin-xin!

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *