Noves Entrades,  Relats Curts

Pura màgia!

Obrir-se davant el full en blanc i vessar-hi una idea, una imatge, una vivència… una vida sencera!

L’acte d’escriure ens vincula les unes a les altres creant llaços fins d’empatia, de gaudi, de patiment, d’il·lusió… i de pertinença. De pertànyer a aquell grup de persones que hem llegit i viscut la mateixa experiència acompanyades dels personatges i les veus que ens proposen les autores. L’art d’escriure i de llegir… És pura màgia!

I a tan sols uns dies per finalitzar el termini de presentació dels vostres relats, tenim moltes, moltíssimes ganes de deixar-nos transportar per les vostres històries, agafades del bracet dels personatges que ens esperen per sentir amb vosaltres una vegada més PURA MÀGIA!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *