Activitats,  Noves Entrades,  Relats Curts

Nous propòsits, noves històries

Gener és el mes dels inicis i dels propòsits. La 24a edició del Premi de Relats Curts – Relats en Femení que organitzem el Centre Cívic Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família ja encara el 2024 i no se’ns acut millor propòsit d’any nou que l’escriptura (i la lectura!).

Recordeu que encara teniu temps de presentar els vostres relats, en català o castellà, fins al 28 de gener de 2024. Consulteu aquí les bases.

I mentre esperem que arribi l’acte de lliurament dels premis, us proposem seguir amb el bons propòsits d’any nou amb el taller Petites grans històries: escriure (i llegir) relat que farem durant el mes de febrer a la Biblioteca Sagrada Família, a càrrec de Gemma Solsona, on coneixerem algunes de les tècniques, consells i idees de l’escriptura del relat breu llegint, també, clàssics d’aquest gènere com Txékhov, Cortázar, Katherine Mansfield, Capote, Rodoreda, Silvina Ocampo i més… Teniu més informació i inscripcions aquí.

Comencem el nou any amb nous relats!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *