Activitats,  Noves Entrades

Sents el desig d’escriure dins teu?

Aquesta 24a edició del Premi de Relats Curts – Relats en Femení, us proposem un seguit d’activitats per celebrar l’esperit creatiu de les dones i la màgia de l’escriptura.

Des del Centre Cívic Sagrada Família i Biblioteca Sagrada Família organitzem aquest certamen amb motiu del de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Al premi hi podeu participar totes les dones a partir dels 14 anys, i presentar els vostres relats segons dues categories: la Jove (de 14 a 24 anys) i l’Adulta (a partir dels 25 anys)

Podeu presentar els vostres relats, en català o castellà, fins al 28 de gener de 2024. Consulteu aquí les bases.

Mentrestant, i per estimular la imaginació, us proposem algunes activitats per obrir boca:

Estem preparant una instal·lació al vestíbul on us convidem a gaudir, del 10 de gener al 4 de març, d’un recull dels relats guanyadors dels darrers anys.

També us animem a sentir la força de la paraula amb el workshop Slammers a càrrec de Poetry Slam Barcelona. Un taller de poesia performativa que inclou quatre sessions de treball i, com a cloenda, podreu mostrar la vostra feina en la sessió Slammers en acció, el 7 de març a les vuit del vespre.

El dilluns 4 de març a les 19 h, ens trobarem a l’Acte de lliurament de premis per desvetllar el veredicte del jurat i escoltar els relats guanyadors amb l’actriu i narradora Jordina Biosca.

I si us heu quedat amb ganes de més, sempre podeu donar un cop d’ull al nostre als relats guanyadors de les edicions anteriors que trobareu aquí.

Sents el desig d’escriure dins teu?
Embolcalla’l, acarona’l i fes-nos-el arribar!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *