Activitats,  Premis

Escalfem motors: Slammers en Acció

El passat 24 de març vàrem tenir l’ocasió de veure els resultats del taller d Slam Poetry. Si feu memòria, fa uns mesos vam fer una crida popular a tots aquells que volguessin aprendre a fer Slam i volguessin crear en clau de poesia performativa. L’oferta del taller va tenir un èxit sense precedents i es va formar un grup molt variat de gent.

El passat dimarts, vàrem gaudir del treball d’aquestes persones. L’acte el va conduir els professionals: Payaso Manchego i Elisabeth Martínez, i va ser una vetllada màgica per expressiva, commovedora, fresca, creativa i íntima. Us deixem penjat un vídeo de la mostra perquè ho pugueu gaudir online.

Com ja sabeu el dijous vinent serà l’Acte de lliurament de Premis de Relats Curts i tornarem a repetir una experiència similar. En el sentit únic de què trobarem la il·lusió de qui està començant a dedicar-se a una disciplina, la comprensió de qui fa molts anys que es dedica a l’escriptura i per sobre de tot, l’emoció de qui és reconegut públicament pel seu talent.

Fins aviat!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *