Escalfem motors: Slammers en Acció

Centre Cultural SF

El passat 24 de març vàrem tenir l’ocasió de veure els resultats del taller d Slam Poetry. Si feu memòria, fa uns mesos vam fer una crida popular a tots aquells que volguessin aprendre a fer Slam i volguessin crear en clau de poesia performativa. L’oferta del taller va tenir un èxit sense precedents i es va formar un grup molt variat de gent.

El passat dimarts, vàrem gaudir del treball d’aquestes persones. L’acte el va conduir els professionals: Payaso Manchego i Elisabeth Martínez, i va ser una vetllada màgica per expressiva, commovedora, fresca, creativa i íntima. Us deixem penjat un vídeo de la mostra perquè ho pugueu gaudir online.

Com ja sabeu el dijous vinent serà l’Acte de lliurament de Premis de Relats Curts i tornarem a repetir una experiència similar. En el sentit únic de què trobarem la il·lusió de qui està començant a dedicar-se a una disciplina, la comprensió de qui fa molts anys que es dedica a l’escriptura i per sobre de tot, l’emoció de qui és reconegut públicament pel seu talent.

Fins aviat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *