Activitats,  Premis,  Relats Curts

Oberta la convocatòria del 23è Premi de Relats Curts

El Centre Cívic Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família–Josep M. Ainaud de Lasarte  obrim una nova convocatòria del Relats en Femení, Premi de Relats Curts amb la voluntat de fomentar la creació literària i donar protagonisme a les dones escriptores.

A partir del 14 de novembre totes les dones majors de 16 anys podeu presentar els vostres relats, en català o castellà i amb temàtica lliure. Podeu consultar les bases i seguir totes les novetats i activitats del premi a premirelatsenfemeni.cat

La convocatòria estarà oberta fins al 29 de gener de 2023, i l’l ’acte de lliurament dels premis serà el dilluns 6 de març de 2023 a les 19.00 h, una vespre per celebrar la creativitat de les dones i i aquest premi literari, ja amb vint-i-tres anys d’història, que organitzem amb motiu del 8M, Dia Internacional de les dones.

Preparada per escriure?

 

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *