Llibres,  Noves Entrades

Hem tornat i volem relats

Des de fa uns dies el Centre Cívic i la Biblioteca hem tornat a casa amb moltes ganes de retrobar-nos i de tornar a engegar tots els projectes que fins ara estàvem duent a terme a distància. Un d’aquests projectes és el Premi de Relats Curts que, fins al 29 de gener té oberta la convocatòria.

I com això d’escriure relats no és tan fàcil com podria semblar, us fem algunes propostes de relats perquè us inspireu:

  • Algo alrededor de tu cuello de Chimamanda Ngozi Adichie. Històries protagonitzades per dones i amb una clara vocació feminista.
  • El Cul que cantava i altres relats medievals d’humor . No us volem enganyar, ens agraden els relats d’humor i us podeu inspirar en aquest recull.
  • Espais interiors de Elin Nilsson i traducció de Meritxell Salvany. Recull de relats per a joves lectors sobre l’amor i l’amistat. Però també sobre alegries i recances, conflictes i lleialtats. I sobre aquells instants de la vida en què les coses es compliquen alhora que es tornen ben senzilles.
  • Extraordinàries: noves autores de l’insòlit en llengua catalana. Si us penseu que la literatura de fantasia o ciència-ficció només la trobem en volums grans o trilogies podeu donar un cop d’ull a aquestes històries que ens parles de dracs, marcians o futurs distòpics.
  • Relatos de lo inesperado de Roald Dahl. No ens podem oblidar dels clàssics, som molt fans de tot l’univers creat per aquest autor.
  • La Senyoreta Keaton i altres bèsties de Teresa Colom. Els relats ens permeten conèixer les emocions més intenses: tendresa, amor i mort que s’uneixen en aquest recull de contes. Si el vostre relat va de sentiments és un bon exemple.

I recordeu, teniu poc menys de quinze dies per, si encara no ho heu fet, presentar els vostres relats.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *