Activitats,  Exposició,  Premis,  Relats Curts

Tot a punt per celebrar les guanyadores de la 22a edició del Premi!

Tot a punt per celebrar les guanyadores de la 22a edició del Premi de Relats Curts Relats en Femení!

Aquesta setmana s’ha reunit el jurat per deliberar els relats guanyadors. Quina emoció!

I la setmana vinent serà una gran celebració!

El dimarts 1 de març a les 19 hores inaugurem l’exposició “Límits” comissariada per Espai Brut, amb la participació de diverses artistes i il·lustradores que posaran imatge a les sensacions d’aquelles ratlles (límits) que suporten el pes de la pressió, la il·lusió i el desconcert.

I el dijous 3 de març les 19.30 hores celebrarem l’esperat lliurament de premis. Amb moltes ganes de poder anunciar les guanyadores de la 22a edició, l’acte serà conduït per Poetry Slam Barcelona, amb la Crisal Rodriguez com a mestra de cerimònies, i la participació del jurat d’aquesta 22a edició.

I a continuació, a les 20 hores, realitzarem la mostra Slammers en Acció, a càrrec de Poetry Slam Barcelona i les participants del workshop Slammers. Enguany aquest taller i mostra arriba a la 10a edició! El Jose Luis Cabezas, el Payaso Manchego, organitzador de l’activitat amb tot l’equip de Poetry Slam Barcelona, ens envia unes paraules plenes del bon humor i la passió que el caracteritzen:

“Una década, 10 años de colaboración, más de 100 alumnos. Para nosotras es una experiencia maravillosa porque es la posibilidad de descubrir voces nuevas, mundos nuevos, es un taller relativamente corto pero muy productivo, puedes ver el nerviosismo inicial ya que la mayoría de los alumnos no están acostumbrados a hablar en público y parece mentira, pero bastan 10 horas de taller para que se planten en el escenario y nos hablen de sus mundos con una naturalidad que nadie esperaría, es pura magia. Sin duda es un hermoso regalo para nosotras porque nos depositan toda su confianza para forjar su sueño”

Ens acompanyareu en aquestes celebracions?

Ja podeu reservar les vostres entrades per l’acte de lliurament de premis i la mostra de slammers. I aquelles persones, que no pogueu seguir-nos també podreu seguir-nos en línia.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *