Exposició

Exposició: Llibre il·lustrat en femení. Registrar también es escribir

Amb motiu de la 14a edició del Premi de Relat Curt que organitza la Biblioteca i el Centre Cívic Sagrada Família oferim una exposició amb una elecció de llibres d’artista realitzats per Ximena Pérez Grobet (Mèxic, 1965) sota el segell de la seva editorial Nowhereman Press. A través de més de 20 peces, distribuïdes en diferents zones de trànsit de la Biblioteca de la Sagrada Família, el conjunt d’obres pretén oferir a l’usuari -i visitant casual- un recorregut per reflexionar al voltant del llibre com a objecte i a les possibilitats de l’escriptura com a eina de registre d’una experiència, sigui aquesta personal o col·lectiva.

Les obres exposades recorren així els moments més rellevants de la trajectòria de l’artista, des l’any 2000, representant les seves múltiples facetes, que abasten tant el llibre en el seu valor plàstic i formal com la tasca editorial, passant també per explorar el procés creatiu en si, involucrant al públic en la producció de l’obra.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *