Activitats

ACTIVITATS VINCULADES AL PREMI

A l’espera de l’acte d’entrega de premis, mentre el jurat pren la decisió final de quines seran les   escriptores guanyadores d’enguany us convidem a fer l’espera més àgil i divertida participant de les activitats organitzades a l’entorn del 14è Premi de Relats Curts. Aquest any   ens esperen sorpreses, activitats inusuals i refrescants. Què preferiu escoltar relats a l’ idíl·lic     parany d’una hamaca o gaudir del gran espectacle d’uns Slammers en acció amb la seva  poesia   performativa? No cal que escolliu, l’entrada és lliure i gratuïta, i estarem encantats de rebre-     us.

“HAMAQUES QUE CONTEN”, Dijous 6 de març. A partir de les 17.00 h. Vestíbul + info

“SLAMMERS EN ACCIÓ”: Dimecres 5 de març. A les 20.00 h. Sala d’actes + info

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *