Premis

380 RELATS…AL JURAT SE LI HA GIRAT FEINA!

Aquest passat diumenge dia 9 es va tancar l’admissió d’originals per al concurs. S’han presentat ni més ni menys que 380 treballs, xifra gairebé record en els 14 anys d’història del premi. Això significa que el jurat ho tindrà molt difícil a l’hora de triar les obres guanyadores, tant per la quantitat com per la qualitat dels relats. Noies, cada any ho feu millor i ho poseu més complicat!

Dones escriptores
Dones escriptores

Com podeu imaginar els temes són molt diversos, hi ha de tot, permeteu-me, ens trobem moltes mames i avies lluitadores, malalties incurables i degeneratives, dones que treballen i/o estudien molt, dones incompreses, assetjades, violades, suïcides…bé, també hi ha que busquen la felicitat… i poquetes que la troben. No penseu, també tenim curiosos  protagonistes, un accent, un mòbil, una moneda, una lletra, o unes bosses que parlen. Llengües de tota mena, la del cafè amb llet per comunicar-se amb el cambrer o la del estenedor  amb el veí.   Tenim la matança del porc, un cas d’aracno…filia i fins i tot un penis cantant!!

Mira, parlant del…dallonses,  he trobat a faltar una mica més de marro “erótico festivo”.  Com què ara està de moda el best seller eròtic, pensava que al jurat li sobraria la roba llegint els relats concursants. “El que més m’agradava de l’estiu, emperò, era retrobar-me amb la meva cosina Neus”. Només amb aquesta frase ja es nota que això promet. Bé, són idees, no vull influir, ho deixem per l’any proper, d’acord?

I ara esperar la decisió de jurat?  Nooooooorrr!  Ara toca participar en les activitats programades al voltant del concurs, de les quals ja us estem informant a través d’aquest bloc i de les diverses plataformes de la Biblioteca i Centre Cívic Sagrada Família

Seguiremos informando!!

Ah! si voleu anar agafant idees sobre que fareu quan us donin el premi, aquí teniu una forma no aconsellada per l’organització. Perilla  la vostre integritat física!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *