Activitats,  Premis

15 DIES PER SABER EL NOM DE LES GUANYADORES


Ja queda menys per saber el nom de les guanyadores d’enguany. Comença el compte enrere i ho celebrem amb diferents activitats culturals. Des del 20 de març fins a l’entrega de premis, recordeu, el 6 de març, escalfarem l’ambient amb un munt d’artistes. Mireu l’agenda!

 

cuerpo

Aquesta vegada, per acompanyar la celebració dels relats guanyadors volem presentar la narrativa des de perspectives molt diferents. Prismes tals com gaudir de l’escolta d’uns contes estirats a una Hamaca i per arrodonir-ho,  que trobem entre aquests relats alguns dels guanyadors d’edicions anteriors, com si d’un recull històric es tractés… Això serà el mateix dia 6 de març a les 17:00 h al vestíbul, no hi falteu!

 

També comptarem amb la divertida, fascinant i absolutament indispensable participació de l’equip de els Slammers en acció. Sota el comandament de l’Elisabet Fernández i el José Luis Cabeza, els alumnes del taller que hem volgut oferir gratuïtament per commemorar la 14ena edició del Premi de Relats curts, faran mostra d’allò que han après durant aquest darrer mes. Realment, estem aspectants… Esperem amb ganes la seva actuació perquè… Com pot ser? Convertiran les paraules en poesia i la poesia en teatre, es tracta d’una performace poètica? Ho podem dir així? Ens prenem la llicència i no ens ho volem perdre.

Una mostra en imatges de la Poetry Slam, per si encara teniu dubtes, de la mà d’un dels mestres: Marçal Font:

I és així com esperem que gaudiu de la narrativa i no només de l’escrita. La narrativa, els relats, s’inclouen i formen part de cançons, de pel·lícules, de quadres, de poesia i com no, encara que ni ens adonem, completa el nostre dia a dia, quan pensem en el que hem fet… Quan recordem sembla que la ment ens retorna un relat i el relat, una manera d’entendre la vida en paraules.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *