Premis

Donem la benvinguda a la 15a edició del Premi de Relats Curts!

Es convoca la 15a edició del Premi de Relats Curts amb l’objectiu de crear un espai de reflexió, creativitat i expressió literària per a dones.

Sí, sí… ja fa quinze anys que des del Centre Cívic es va convocar la primera edició. Durant aquest temps ha anat creixent, amb cada cop més participació, amb cada cop més dificultat perquè el jurat esculli les guanyadores…  I des de fa cinc anys té un nou company en l’organització: la Biblioteca. És una edició plena d’aniversaris!

Enguany, amb motiu de la seva quinzena convocatòria voldríem fomentar la participació de tots i totes. Deixant un escenari central per a les protagonistes:  les escriptores; però també, agraint als seguidors  i seguidores del premi la seva fidelitat. Per a les persones que ens segueixin hem preparat una sèrie de concursos molt divertits amb els que podran guanyar premis de primera.  També us convidem a veure l’exposició de llibres il·lustrats i a aprendre, o només mirar, Slam Poetry. I com no, a un acte de lliurament amb sorpreses que us anirem revelant a poc a poc…

Així doncs, aquest any estigueu ben atents al bloc del premi: premirelatsenfemení.cat perquè ens esperen sorpreses ben agradables!

D’altra banda, per qui encara no tingui notícia del Premi, recordem:

Qui pot participar en el Premi de Relats Curts en Femení?

Dirigit a dones a partir de 16 anys.

1. Categoria Jove (de 16 a 25 anys): Prosa en català o castellà.

2. Categoria Adults (de 26 anys endavant): Prosa en català o castellà.

La temàtica és lliure.

Bases del 15è Premi de Relats Curts en Femení

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *