Premis

JURAT 2017, SIS DONES AMB PIETAT

Arribarà el 2017 sense que us presentem les membres del jurat? Sense que us presentem quines persones decidiran sobre la qualitat dels relats i decidiran els premis?

Ha arribat, disculpeu…però aquí les teniu.

En realitat hi ha pocs canvis en la composició d’aquest grup de dones justes. Aquí les teniu:

Aquí estan, ja les coneixeu. Bona gent que jutjarà els vostres relats amb atenció i respecte. Només cal que sigueu originals, que llegiu i corregiu les vostres obres varies vegades i sobretot teniu en compte que un relat vol dir literatura de ficció, no una redacció sobre les vostres opinions o sentiments. Si aconseguiu escriure el vostre relat sota aquestes premisses, hi ha moltes possibilitats que arribeu a la recta final en les primeres posicions. Després….el jurat decideix.

Molta sort a totes!! BON 2017!!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *