Premis

AL POT PETIT HI HA LA BONA CONFITURA

Com ja sabeu a bon entenedor, poques paraules basten. És per això que tot el que vulguem dir es pot resumir, ja que no hi ha talent més valuós que el de no emprar dues paraules quan n’hi ha prou amb una.
Hem de ser breus als nostres raonaments, perquè no n’hi ha cap que sigui bo si també és llarg; tot cap en allò que és breu. Petit és el nen que custodia un home, estret és el cervell que custodia un pensament; l’ull no és més que un punt i abasta llegües.
I com que val més poc i bo que molt i dolent, us convidem a participar en el Microconcurs. Teniu fins a final de gener per demostrar-nos el vostre enginy, perquè la brevetat és la seva ànima. N’hi ha molts que se’n van per les branques, i pocs que van directament al gra; ets un d’ells?
I com que una síntesi val més que deu anàlisis, també tenim el Premi Relats Curts, una gran tradició. Teniu fins al 5 de febrer per participar-hi. Perquè com més curt, millor.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *