Premis

FILAR FILIGRANES FINES

Només falta un mes per finalitzar el termini per entregar els relats curts!

I per ajudar-vos a embastar-los, us proposem filar filigranes de les fines: el Microconcurs.

No per ser més petit té menys mèrit, al contrari! I és que ja ho diu la dita: “Si és breu, és bo”. I també allò de la confitura i el pot… com era?

En fi, que tant si sou homes com dones, i teniu ganes de posar a prova la vostra capacitat d’explicar-vos en poques paraules, aquí us expliquem fil per randa com participar-hi.

En aquesta 3ª edició del concurs de Microrelats, us proposem redactar un text d’un màxim de 140 paraules on hi apareguin obligatòriament les paraules:

Retrobament / Reencuentro
Coratge
 / Coraje
Flassada / Manta
Meravellosa
 / Maravillosa

De les quatre paraules escollides, dues pertanyen a dos relats guanyadors de l’any passat:  “L’escrivent “ de Núria Garcia Caldés i “Salada i salvada”, d’Aina Fullana Llum.

I les altres dues, les hem extret de llibres de la Susana Vallejo i la Míriam Cano, dues membres del jurat d’enguany. Concretament pertanyen al llibre “Reencuentro con el pasado” de Susana Vallejo i al llibre “Ancoratge” de Míriam Cano.

La Susana Vallejo (1968, Madrid) és escriptora en llengua castellana, especialitzada en fantasia i ciència-ficció. Ha estat finalista dels premis Jaén d’Alfaguara, el premi Edebé de literatura juvenil l’any 2007, premi internacional de Ciencia Ficción y Literatura fantàstica de Ediciones Minotauro l’any 2008 i 2013.

I na Míriam Cano (1982, Molins de Rei) és poeta, articulista, llicenciada en Humanitats i especialista en gestió cultural. Ha escrit crítiques de cinema i de música en diferents mitjans en línia i ha col.laborat en diversos programes de ràdio, centrats en el cinema, en la música de cinema i en la literatura. L’any 2013 va guanyar el premi de poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat i ha publicat “Buntsandstein” (Viena Edicions, 2013) i “Ancoratge” (Terrícola, 2016).

​Així que teniu fins el 28 de gener per enviar els vostres microrelats! Només heu d’omplir el formulari que trobareu al blog premirelatsenfemeni.cat, on podeu consultar les bases completes del premi.

Us animem a participar-hi!!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *