Premis

SIGUEU BREUS, VALE?

I ja ha arribat el dia 1 de desembre, i com en una sortida d’una carrera de velocitat: preparats, llestos.., comença el Microconcurs!!

Mentre espereu que us arribi la inspiració pels relats grans, mentre mireu cap al sostre esperant que vingui una idea original…el sostre? Això mateix, els sostre, aquí està la solució. Perquè, recordeu,  el microrelat,  les 140 paraules, han de començar amb la frase: Ella vivia a sobre meu, al 4-C ( o en castellà, Ella vivia en el piso de arriba, el 4-C )… Exacte, allà a sobre, damunt del sostre viu ella. Imagineu que fa a sobremarilyn vostre. Imagineu que escolteu els seus talons recórrer el passadís amunt i avall. Imagineu que penja al balcó una estelada o una rojigualda que arriba a tocar el vostre gerani. Imagineu que és Marilyn Monroe en La tentación vive arriba. Imagineu, imagineu, imagineu i no pareu d’imaginar.

Una vegada està llest el petit relat, haureu d’entrar a la secció del Microconcurs i transcriure el text, el títol, el pseudònim i el vostre correu electrònic. En poc temps ho veureu publicat al blog.

Que tingueu molta sort…i molta imaginació!!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *