Premis

UN, DOS… SLAM!

Si la poesia és vida i la vida és moviment, té sentit que la poesia es mogui, no?

L’ Slam és un moviment dinàmic que demostra que la poesia està molt viva i és acció. És un joc que gira al voltant de la paraula, de l’escriptura, de l’oralitat. Poesia viva que involucra les comunitats i promou que el poder creatiu de la veu sigui escoltat més enllà de les barreres socials, culturals, polítiques i econòmiques.

Els slammers són els joglars del s. XXI, creadors contemporanis de la paraula.

Com ja és tradició en el marc del 17è Premi de Relats Curts, Relats en Femení, hem programat dues activitats d’Slam Poetry al Centre Cívic Sagrada Família: un workshop per ensenyar les principals bases per ser un slammer; i una mostra del procés creatiu, on els participants lluiran el poder de la veu i la paraula convidant-nos a gaudir del món de la poesia performativa i la poesia en escena

Si voleu saber més sobre el Poetry Slam, podeu escoltar el programa de ràdio “Dante” on entrevisten a Jose Luis Cabeza, Payaso Manchego, formador i responsable del workshop Slammers al Centre Cívic Sagrada Família i poeta fundador de Red 927, plataforma de literatura oral contemporània

El proper dimecres 22 de febrer a les 20 h tenim una cita important amb aquests nous joglars envoltats d’amics slammers.

Us animeu a entrar al vòrtex de la poesia? Slammers en acció!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *