Premis

NOSALTRES ESCRIVIM, NOSALTRES DECIDIM

Digue-li que si qualsevol cosa la fa sentir incòmoda , que ho digui, que alci la veu, que cridi

I amb aquesta frase de començament, en català o en castellà, són més de 40 els microrelats que participen aquest any al concurs online que acaba de tancar portes. Ja sabem que establint una única frase condicionem una mica el desenvolupament del conte, però sens dubte és un exercici divertit. Aquest any, malgrat que les paraules de la Chimamanda ens porten una mica cap a la queixa, hem tingut de tot. Algun relat curiós com aquella que es fica dos dits “índice y corazón” (literalment), encara no sabem concretament a on. Hi ha molt dolor i molt hospital i algun dentista, normal, la frase ens du també cap a aquest tema. Uns quants parts dolorosos, potser sense epidural. Hi ha qui crida perquè algú o alguna l’escolti i pari atenció. Molts relats que són com mítings “Digue-li i torna-li a dir i repeteix-li”. He de dir que és esperançador la quantitat de dones que criden i que a més diuen prou i es rebel·len i es prenen una llibertat que li han negat. Endavant.

 

I res, cadascú a la seva, que som lliures per expressar les emocions com més ens agradi i el que jo opini no té cap importància. Sobretot perquè aquest any el Microconcurs es resoldrà per votació popular i qui vulgui es pot llegir els microrelats presentats i votar al formulari que hem preparat.

Es pot votar fins al 13 de febrer. Un sol cop, però tants títols com us agradin, de manera que podeu votar l’escrit del vostre amic o amiga i si llegiu algun més que us sembli xulo, senyaleu la casella i apa!

Estigueu atents, el dia 14 de febrer es comunicarà la decisió popular. I no oblideu que continua obert el termini de lliurament d’originals al concurs gran: darrers dies per presentar els vostres relats curts.

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *