Premis

MOMENT DE VOTAR LA MERAVELLOSA FLASSADA…

…que vau teixir fa uns quants anys, o la que amb prou feines escalfa dins d’un caixer automàtic, o la que dona la trista benvinguda a l’ocupant de la pastera…

Voteu pel retrobament amb la natura, amb la persona estimada, amb els companys de feina, o amb els ulls d’aquell Déu hieràtic; pel retrobament amb un mateix, amb la pròpia creativitat o, per què no?, amb la soledat.

Voteu pel callat coratge d’afrontar la vellesa o les rutines doloroses, pel coratge de llençar-se als primers petons de joventut o pel que es necessita per trencar amb allò que us esclavitza. Voteu pel coratge de fer aquell primer pas, per al qual cal un esforç tan descomunal que, de vegades, ho sabem, no tenim esma ni força per executar.

Ha estat la gràcia del Microconcurs d’enguany. De les quatre paraules que us demanàvem, tres eren substantius. Tres, per tant, podien erigir-se en protagonistes dels vostres textos. Però no només. En alguns casos, els quatre mots obligatoris han estat tan sols el coixí de la mirada, les empremtes, el somni o el malson, fins i tot de l’acció escapista sobre els quals heu decidit fer recaure tot el protagonisme.

Sigui com sigui, la fórmula ha permès gaudir d’una paleta prou variada de relats. I ara és el moment que reviseu amb cura tots els textos exposats a la pàgina Microconcurs i els valoreu. Ja sabeu com va, perquè això sí que no ha canviat respecte l’any passat: podeu votar una sola vegada però tants títols com us agradin marcant la casella o caselles corresponents en el formulari d’aquí sota. Teniu de marge fins al dimarts 5 de febrer. I, sobretot, estigueu ben a l’aguait: l’endemà, el 6 de febrer, comunicarem a través d’aquest mateix blog quina ha estat la decisió popular.

Ah! I no oblideu que ja ens trobem a la darrera setmana per presentar els relats al concurs gran. Que sí, que s’hi està ben calentet sota la meravellosa flassada, però feu el favor de destapar-vos! El proper diumenge, 3 de febrer, és l’últim dia per lliurar-nos els originals. No us adormiu!

 

 

 

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *