Premis

Tanquem fins l’any que ve

Tanquem la 20a edició del Premi de Relats Curts Relats En Femení des de casa, i ens sentim estranyes. Després de la festa d’entrega de premis ens recollim a la llar. Tot es para, és moment de sostenir els infants, de retrobades i desavinences amb la família, d’incertesa, d’airejar els racons, i endreçar les idees, de viure al moment i recuperar la vida simple. Deixem que la creativitat es desbordi i sorgeixin il·lusions i projectes per quan tot torni a ser com era.

Us volem agrair que ens hàgiu acompanyat en aquest viatge. És un plaer sentir que sempre sou a l’altra banda, que seguiu participant amb emoció a totes les nostres propostes i veure que a la nostra ciutat els projectes culturals tenen molt bona rebuda!

Us convidem a seguir escrivint, llegint i imaginant aquests dies de parada i que prepareu material, que l’any que ve hi tornarem!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *