Premis

L’entrega dels premis va ser una festassa!

El passat dijous vam celebrar la festa de l’entrega de premis de la 20a edició del Premi de Relats Curts – Relats en Femení. Estem molt emocionades d’haver arribat tan lluny, tants anys amb aquest concurs que tant ens omple!

Enguany han participat 352 relats (sumant les categories d’adultes i joves). Sempre és una sorpresa agradable sentir el suport de la vostra participació, que dona vida al concurs i ens engresca a seguir endavant! Gràcies per formar-ne part!

L’acte va ser una festassa, amb les mestres de cerimònia Poetry Slam Barcelona, vam passar un vespre emocionant escoltant com ens llegien els relats de les guanyadores i gaudint de l’enginy i l’art de la poesia performativa.

Les guanyadores van pujar a l’escenari felices i il·lusionades a llegir uns discursos molt emotius i defensant i posant sobre la taula els drets de les dones, i les ganes de canviar el món.

La Clara Gil Rodríguez, guanyadora del primer premi de joves, va fer un emotiu parlament i va voler recordar l’important que és visibilitzar tot el treball de les cures que fem les dones.

La Gloriana Jiménez Arauz, guanyadora del primer premi d’adultes, va donar les gràcies al Premi per fer possible un espai d’escriptura i expressió femenina. Ens va parlar de la nostra genealogia i  de totes les dones que formen part de la nostra història, connectades com les branques d’un arbre, que ens vinculen a la resta del món. I va acabar els seu discurs desitjant: “Que no dejemos de contar nuestras historiasY que cada paso que demos sea siempre una lucha contra el miedo y una lucha de ir siempre adelanteFeliz 8 de Marzo

Donem l’enhorabona a les guanyadores de la 20a edició de Relats En Femení:

Clara Gil Rodríguez  – 1r Premi Categoria Jove amb el relat ELS PETITS GRANS DETALLS

Gloriana Jiménez Arauz– 1r Premi Categoria Adulta amb el relat NIDIA

Etna Miró i Escobar– 1r Accèssit Categoria Jove amb el relat L’ AGULLA 

Anna Vilamú Bosch – – 2n Accèssit Categoria Jove amb el relat  LES ENGRUNES SOBRE LA TAULA

Montse Milan Moliné –  amb el relat 1r Accèssit Categoria AdultaTALLER D’ESCRIPTURA

Eli Ramirez Andreu – 2n Accèssit Categoria Adulta amb el relat DIA 45

I Mari Carme Marí – Premi al Millor Microconcurs amb el microrelat SENSE LÍMITS

A l’apartat “Guanyadores”  d’aquest bloc trobareu tots els relats guanyadors, que esperem que us facin passar una bona estona de lectura i que us animin a participar el proper any!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *