Premis

AQUEST DIJOUS HO SABREM TOT….

Aquest dijous es culmina el concurs literari Relats En Femení amb l’acte de lliurament de l’entrega de premis. Estem mot emocionades!!
Dijous es va reunir el jurat i després d’hores i hores de dubtes, discussions, arguments i molt cafè (el nivell i volum de propostes ho va posar molt difícil) sembla que hi ha fumata blanca.
Els membres que conformen el jurat d’enguany són Eduard Corbella, Conseller de Districte de l’Eixample, Montserrat Vila, del Grup de Dones de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrada Família, Elena González, llibretera de la Tòmiris Llibreria, Carolina Tejón, directora del Centre Cívic Sagrada Família i Mònica Medina, directora de la  Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte.

Aquest any la festa arriba dinamitzada per Slam Poetry Bcn, entitat que hem vist créixer amb projectes cada cop més potents i que fa anys que col·laborem amb el taller i la mostra de Slammers vinculada al Premi (que es durà a terme avui). Ja fa temps que ens vivim de molt a prop i que ens fan vibrar amb el que ens presenten. Ens diuen que durant l’acte estan preparant una creació inèdita d’un slam col·lectiu… Tot un repte!

Per si encara no heu descobert que és exactament això de l’Slam Poetry  i sentiu la curiositat d’investigar, us deixem una mostra de la proposta de l’Adriana Bertrán, guanyadora del Poetry Slam Barcelona.

Així que, si com nosaltres, friseu per descobrir i felicitar a les guanyadores del 20è Premi de Relats Curts us esperem dijous 5 de març a les set de la tarda a la sala d’actes del centre.

Ens encantarà que ens  acompanyeu en aquesta festa!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *