Premis

Descobrim la guanyadora del microconcurs

Ens agrada saber qui hi ha a l’altra banda dels textos que rebem i reconèixer qui són les dones que ens dediquen aquestes paraules  que donen valor als nostres concursos.
Avui descobrim a M. Carme Marí, guanyadora del microconcurs d’enguany.
Des de quan escrius?
Des de fa uns cinc anys. Vaig participar en un concurs de Twitter, després vaig presentar-me a alguns concursos de microrelats, un taller a la Microbiblioteca, vaig trobar altres propostes per escriure, algun curs a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu… És un món apassionant el de l’escriptura.
 
Què significa per a tu escriure? Què t’aporta?
Escriure és transmetre, explicar una història amb què vols fer arribar un sentiment o sensació al lector, bé sigui tristesa, bon humor, sorpresa final, reflexions sobre situacions a la vida, etc. Els concursos també són un repte a la imaginació, cal trobar un relat complint les condicions donades i no sempre és fàcil.
A vegades escriure ens serveix per treure cap a fora qüestions que ens preocupen o tocar temes sobre els quals cal conscienciar la societat. Un microrelat sembla breu, però amb les seves poques paraules pot portar al lector molt més enllà.
Creus que l’escriptura ens pot ajudar a trobar el nostre lloc com a dones creadores?
Qualsevol àmbit és bo per a desenvolupar la creativitat, sigui a nivell artístic o en qualsevol altre de la vida. Les dones hem de ser creadores sense pensar que hi ha límits en quins llocs podem ocupar.
 
Si la voleu conèixer millor podeu tafanejar el seu blog: Petites Històries o seguir-la a  twitter: @carme_tuit.
Moltes felicitats Carme!

Un comentari

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *