Premis

Històries i més històries

L’escriptora nigeriana Chimamanda Ngozi Adichie va fer una conferència TED Talk “El perill d’una sola història” que és de les més vistes del món. En aquesta xerrada ens descriu els seus inicis com a escriptora i com les històries que li arribaven condicionaven la seva mirada. Provinent d’un continent molt estigmatitzat per a la majoria de persones que vivim a Barcelona, l’escriptora nigeriana ens adverteix de la necessitat d’escoltar altres relats que mostrin les diverses subjectivitats que conviuen en una mateixa realitat.

I és per això que us convidem a totes a participar a la 20a edició del Premi de Relats Curts – Relats en femení. Un espai on podeu enviar-nos el vostres relats, històries que parlin de vosaltres o del vostre entorn. O no, o potser preferiu explicar-nos històries que ens transportin a través de la vostra imaginació.

Sigui com sigui, aquí podeu consultar les bases del premi. Teniu temps fins el dia 2 de febrer de 2020 per donar-hi voltes.

Totes les històries hi són benvingudes!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *