Premis

Ja tenim aquí el microconcurs del 2020!

Coincidint amb el bicentenari del naixement de la més jove de la família literària de les Bronte enguany proposem un microconcurs que juga a partir d’una de les seves obres més emblemàtiques: La llogatera de Wildfell Hall.
Des del concurs literari Relats En Femení volem donar a veu a totes les dones que vulguin jugar amb nosaltres i posar l’altaveu a les escriptores que en el seu temps es van atrevir a creuar la línia i escriure i publicar obres que travessen els temps i que avui en dia encara ens ressonen.
Caldrà que presenteu un text (de màxim 140 paraules) entre el 2 i el 26 de gener que comenci amb la mateixa frase que inicia el llibre, tot un repte!

“La meva mare havia fet tot els possibles per persuadir-me que jo era capaç de grans proeses; però el meu pare, que creia que l’ambició era el camí més segur cap a la ruïna i el canvi una paraula equivalent a destrucció, no parava atenció a cap pla per millorar la meva condició o la dels meus semblants”

“Mi madre habría hecho todo lo  posible para persuadirme de que yo era capaz de grandes proezas; pero mi padre, que creía que la ambición era el camino más seguro hacia la ruina y el cambio una palabra equivalente a destrucción, no hubiera prestado atención  a ningún plan para mejorar mi  condición y la de mis semejantes.”

Les propostes s’han de lliurar a través del formulari que trobareu al bloc premirelatsenfemeni.cat, completant tots els camps obligatoris d’aquest.
Esperem que us engresqui la proposta tant com a nosaltres i us deixeu endur per la saviesa i el romanticisme d’una novel·lista que ens remou i ens fa vibrar.
Molta sort!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *