Premis,  Relats Curts

Convoquem la vint-i-quatrena edició del Premi de Relats Curts, Relats en Femení

Amb molta il·lusió, l’equip de la Biblioteca Sagrada Família–Josep M. Ainaud de Lasarte i el Centre Cívic Sagrada Família us convidem consultar les bases i (en pdf) i presentar els vostres relats fins al 28 de gener de 2024.

En aquesta edició presentem una novetat important: ampliem l’edat de participació de la categoria jove, que ara s’adreça a les joves de 14 a 24 anys, i iniciem la categoria adulta a partir dels 25 anys.

Aquest premi va néixer l’any 1999 amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb l’objectiu de donar visibilitat a les dones i la seva visió del món.

Ens agrada pensar que amb aquest certamen afavorim la reflexió sobre el paper de les dones a la societat actual, visibilitzant la seva experiència de vida des d’una perspectiva de gènere i a través de l’art d’escriure.

L’apreciem especialment per potenciar valors com la igualtat, la llibertat i el respecte a la diferència, i perquè remarca la importància de fer servir un llenguatge no sexista.

Ens sentim agraïdes pel suport i participació durant aquests vint-i-quatre anys. Esperem tornar a gaudir els vostres relats i donem la benvinguda a les noves participants!

Bona escriptura!

2 comentaris

  • Centre Cultural SF

   Hola, Anna,

   Les opcions de lliurament són:

   * Presencialment o per correu postal al Punt d’Informació del Centre Cívic Sagrada Família, al c/ Provença-, 480, 08025 Barcelona
   El relat original ha de dur escrit el pseudònim de l’autora i la categoria a què es presenta a la capçalera. Ha d’anar acompanyat d’un sobre tancat, a l’interior del qual s’hauran de fer constar la categoria, el pseudònim i les dades personals de l’autora (nom i cognoms, adreça, telèfon, adreça electrònica, ciutat i codi postal).
   * Per correu electrònic enviant-ho a info@ccsagradafamilia.net.
   S’ha d’enviar un missatge electrònic per cadascun dels relats presentats. A l’assumpte cal escriure-hi el pseudònim i la categoria en què es concursa. Al text del missatge s’hi haurà de fer constar: el títol, el pseudònim, la categoria, el nom i cognoms de l’autora, l’adreça, el telèfon, l’adreça electrònica, la ciutat i el codi postal. S’hi adjuntarà el relat, en el qual s’indicaran el títol, el pseudònim i la categoria.
   Els treballs es poden presentar del 13 de novembre de 2023 al 28 de gener de 2024, dins de l’horari del Punt d’Informació del Centre: de dilluns a divendres, de 9 a 21 h; dissabtes, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, i diumenges, d’11 h a 14 h.

   Pots consultar la resta de les bases a https://premirelatsenfemeni.cat/bases/

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *