Activitats,  Llibres,  Premis

Comença la 16a edició de Relats en Femení, Premi de Relats Curts

Es convoca la 16a edició de Relats en Femení, Premi de Relats Curts, amb l’objectiu de crear un espai de reflexió, creativitat i expressió literària per a dones.

Ja fa setze anys  que des del Centre Cívic es va convocar la primera edició! Durant aquest temps ha anat creixent, especialment en termes de participació, la qual cosa fa cada cop més complicada la tasca del jurat per escollir les guanyadores…  I des de fa sis anys té un nou company en l’organització: la Biblioteca.

Un any més, volem fomentar la participació de tots i totes. Deixant un escenari central per a les protagonistes:  les escriptores; i també, agraint als seguidors  i seguidores del premi la seva fidelitat. Com altres anys, tenim tota una sèrie d’activitats paral·leles al premi. Us convidarem a descobrir l’exposició  “El llibre il·lustrat en femení” i a aprendre, mirar i sentir amb l’ Slam Poetry. I a un acte de lliurament dels premis amb sorpreses que us anirem revelant a poc a poc…

Així doncs, aquest any presteu atenció al bloc del premi perquè ens esperen sorpreses ben agradables!

Qui pot participar en el Premi de Relats Curts en Femení?

Dones a partir de 16 anys.

  1. Categoria Jove (de 16 a 25 anys): Prosa en català o castellà.
  2. Categoria Adults (de 26 anys endavant): Prosa en català o castellà.

La temàtica és lliure.

BASES 16è PREMI DE RELATS CURTS

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *