Premis

02/02/2020

No és que em llevi als matins i faci conjurs amb fum de color verd, ni que degusti per esmorzar cervell de rata per a ser més sàvia… Però us confesso que d’un temps ençà hi ha alguna cosa de la màgia que em sedueix. No la invoco de manera activa, em somric quan les casualitats encaixen, i no em sorprèn estar envoltada de successos que no es poden explicar amb paraules. Són fets subtils, que inspiren a qui està atenta i preparada per a percebre’ls. Potser per això aquesta vegada m’he animat a participar en el concurs de relats en Femení! La data és capicua: 02/02/2020 i és la

20a edició. Em sembla una excusa rodona per a atrevir-m’hi…t’hi atreveixes amb mi?
(He de confessar que porto tres nits seguides encisada per la lectura de Brujas (Mona Chollet, ediciones B, 2019, això també influeix en el to esotèric que avui es desprèn del post 😉 )

Animeu-vos!! Teniu fins al 2 de febrer per deixar-vos portar per la màgia! Trobareu el formulari d’inscripció al bloc: premirelatsenfemeni.cat.

També us volem convidar a llegir els microrelats que participen en el concurs d’enguany i votar el text que més us enamori! (Podeu votar fins el 4 de febrer i  coneixereu el veredicte el dia 5 de febrer en aquest mateix blog.)

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *