Premis

I el microrelat guanyador és…

Ja tenim el resultat de la votació popular per decidir el microrelat guanyador d’aquest any.

El microrelat guanyador es Vida amb el pseudònim Petjada.

“El meu món ja és un altre, però encara no el sé descriure. És al meu davant el reflex que em torna el mirall nou de l’habitació, el que venia d’oferta en el catàleg que hi havia ahir vespre a la bústia, el reflex d’aquesta que ara sóc jo, em miro, em busco, em trobo, ara així tal qual, i penso que fer balanç de la meva vida no és una bona idea, ara és ara i sóc així amb els meus defectes, que són molts i les meves virtuts que també són moltes, clar que sí, i els meus moments, aquells que et menjaries el món, aquells que fas veure que tot va bé i d’altres que t’amagues sota la manta en un racó del sofà amb un cafè ben calent i on la Mel i el Ninu reben carícies amarades de vida amb pinzellades de nostàlgia, i de sobte miulen i em dibuixen un somriure.”

Felicitats a Petjada i moltes gràcies per participar, un cop més, en el concurs de microrelats i enriquir el premi amb les vostres propostes. Recordeu que encara podeu participar al Premi de Relats Curts fins al 31 de gener del 2021.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *