Premis

EL LLIBRE EN FEMENÍ

Si ja veieu alguna oreneta, si els ametllers tornen a estar florits, és molt probable que a la sala d’exposicions del nostre Centre Cultural trobeu a la Maria Pujol muntant la seva exposició d’obra gràfica, o llibres d’artista, el que seria llibre il·lustrat per dones. Coses de tacar-se les mans amb tinta que diria la mama.

I la trobareu aquí, perquè ja és el tercer any que repeteix, sempre acompanyat per altres dones plenes de tinta, alumnes o col·laboradores o amigues del Taller Manera Negra, on la Maria treballa i imparteix els cursos.

Aquest any ens ha portat a Alicia Gallego, professora de La Llotja, a Mariya Alipieva, amb una producció artística  desenvolupada sobretot a partir dels “múltiples”, en base a les seves variacions i alteracions. (ho entendreu de seguida que entreu a la sala). I a Anna Revuelto, que repeteix aquest any i que dins del món de la il·lustració, es mou en la experimentació del gravat

Tal com s’explica en l’audiovisual que il·lustra l’exposició, el llibres d’artista han experimentat una gran popularitat en els últims anys, convertint-se en una forma plena d’expressió artística utilitzada per uns gran quantitat de creadors amb un desig clar de posar de manifest allò que volen comunicar. És un format de creació en alça i en una constant evolució.

Fins al 10 de març, a la sala d’exposicions. No us ho perdeu!!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *