Premis

364 GUANYADORES

El passat dimecres 7 de març, just el dia abans de l’extraordinària Diada Internacional de la Dona que ja mai oblidarem, es va celebrar a la sala d’actes del nostre Centre Cultural, la cerimònia de lliurament de premis del 18è Premi de relats curts Relats en Femení.

Després de llegir 364 relats, amb la sala plena i la presentació a càrrec de Laura Sangrà, es van atorgar els següents guardons:

1r Premi Categoria AdultaL’ESCRIVENT presentat sota el pseudònim d’ Eugènia Bertran, escrit per Núria García Caldés. Entrega el premi Carolina Tejón, directora del Centre Cívic Sagrada Família.

1r Accèssit Categoria AdultaMAI QUE EM NECESSITIS presentat sota el pseudònim d’Alòs d’Asor, escrit per Rosa Pons i Solà. Entrega el premi Susana Vallejo, escriptora.

2n Accèssit Categoria AdultaNOPASSARES presentat sota el pseudònim d’Enriqueta Arrufat, escrit per Marta Pallarés i Tella. Entrega el premi Montse Vila, grup de dones de l’Associació de veïns i veïnes Sagrada Família.

 

1r Premi Categoria JoveSALADA I SALVADA presentat sota el pseudònim d’Ània Llum, escrit per Aina Fullana Llull. Entrega el premi Ma Carme Méndez, Consellera de l’Eixample.

1r Accèssit Categoria JoveEL CICLE MÉS TRIST presentat sota el pseudònim d’Hummus escrit per Aina Capdevila Piquer. Entrega el premi Mònica Medina, directora de la Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud.

 

En el mateix acte, es va entregar el premi de microrelats online a Y QUE EL VIENTO NOS LLEVE presentat sota el pseudònim de Sambayón, escrit per Sol Cifuentes.

Vam gaudir del recital poètic de Mireia Calafell, acompanyada pel violoncel de Björt Rúnars.

No t’ha besat i ha marxat amb pressa,
i ha arribat a casa, i ha encès l’ordinador,
i ha escrit no t’he besat, no t’he besat la boca
i ara què en faig jo d’aquest voler-te als llavis.

En fa literatura. Només literatura.

dav

Mentrestant, al vestíbul, la gent de La Verònica Cartonera.Editorial, descobria els textos premiats a la seva instal·lació.

I va acabar l’acte amb una copeta de cava i un munt de dones sortint de la sala amb aquells ulls d’il·lusió i inquietud de les vigílies de dies importants, d’aquest 8 de març de 2018 que ho canviarà tot.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *